Website portfolio

Website voor
Kirsten Vos

Kirsten Vos ontwerpt unieke juwelen op maat. Naast de productfoto’s ontwierpen we voor haar een website waarop haar vele ontwerpen te bekijken zijn. We bedachten een originele manier om haar eigenzinnige ontwerpen karaktervol op de website te plaatsen.

Website voor
Be With Me

Be With Me maakt herdenkingsjuwelen om een blijvende herinnering te creëren van onze geliefden. De website is tweetalig gemaakt om zoveel mogelijke mensen te kunnen bereiken. Daarnaast hebben de juwelen enorm veel mogelijkheden en opties waardoor de webshop om veel filters en opties vroeg om alle variaties te kunnen tonen.

Website voor
Atelier Alixe

Voor Ellen hebben we veelzijdig werk geleverd. Niet alleen maakten we al haar productfoto’s maar ook foto’s van haar atelier, natuurlijk kon een website niet ontbreken! Atelier Alixe maakt unieke juwelen in morse code, ook de X-code genoemd. Omdat er zoveel mogelijkheden en keuzes in de juwelen zitten moesten deze ook uitgebreid aan bod komen in de website en webshop. Verschillende combinatie mogelijkheden maar ook extra’s zoals teksten die de klant moet kunnen doorgeven bij zijn juweel.

Website voor
Schoonheidsinstituut Anique

Voor Schoonheidsinstituut Anique mochten we vertrekken van een blanco blad. We werkten een huisstijl en logo uit en van daaruit ontwierpen we de website. Belangrijk in dit project? De klant moet snel alle nodige informatie kunnen vinden die hij/zij zoekt. Een duidelijke onderverdeling van alle behandelingen die worden aangeboden met de nodige informatie en prijzen bij. Daarnaast zorgde we voor veel contact opties zoals een rechtstreeks knop naar Whatsapp.

Website voor
Frularie

We werken al een tijdje voor Nele van Frularie. Frularie staat voor Feelgoodcreativity en houdt zich bezig met feelgoodgifts, workshops en DIY pakketten. We verzorgen steeds haar productfoto’s maar maken en onderhouden ook haar website/webshop.

Website voor
In Two Pieces

In Two Pieces is momenteel nog in opbouw. Een heel tof project waarin we ons kunnen uitleven. In Two Pieces is een laser print bedrijf waarbij dus ook een webshop aanwezig is. Mensen kunnen allerlei materialen laten laseren, veel keuze opties dus!

Website voor
Ik wil een muurschildering

Karen van “Ik wil een muurschildering” kwam een tijdje terug met de vraag om haar website te vernieuwen. Om op zoek te gaan naar een betere stijl en weergave die meer ligt bij wat ze precies doet.
Hetgeen ze doet, en de manier waarop, liet ons toe om een speelse website te ontwerpen waarin naast de nodige informatie zich ook allerlei kleine leuke tafereeltjes afspelen. We kozen voor contrasterende kleuren en enorm veel kleine verhaaltjes met de beestjes die Karen zelf ontworpen heeft.

Website voor
Studio Abstract

Studio Apart bouwt indrukwekkende maquettes op maat. We verzorgen steeds de productfoto’s van de talrijke maquettes die zij ondertussen gebouwd hebben. Om op de website en social media kanalen maar ook aan klanten te kunnen tonen. Een aantal jaar geleden maakten we ook de website voor Studio Abtract die we tot op vandaag nog steeds onderhouden.

Website voor
Ardennen of de zee

ardennenofdezee.be is een website voor 2 vakantiehuisjes binnen België. We kozen voor 2 aparte onepagers die elk zorgen voor de juiste sfeer met de juiste informatie en contactformulier.