Architectuur visualisaties

Uw project in beeld brengen

Bent u op zoek naar fotorealistische 3D renders voor uw Project, maar heeft u geen zin om lang te wachten op de levering? Wij leveren binnen de 2 weken uw beelden op. Wij begrijpen ook dat het voor u belangrijk is dat de beelden fotorealistisch zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat onze renders tot in de kleinste details realistisch worden weergegeven.

Hoe werkt het

Plannen aanleveren

Upload je plannen of verstuur ze via onze persoonlijke WEtransfer account

3 Feedbackrondes

Voor ieder beeld worden 3 feedback momenten voorzien. Zo bent u er zeker van dat de beelden perfect zijn afgestemd op uw wensen.

Oplevering

Wij streven er naar alle projecten steeds binnen de 2 weken op te leveren. U ontvangt de beelden in hoge en lage resolutie, perfect voor print en website!

Architectuur visualisaties

Breng uw bouwproject tot leven

Bent u een architect, aannemer of vastgoedontwikkelaar die op zoek is naar een prachtige manier om uw bouwprojecten aan klanten of investeerders te presenteren? Met onze geavanceerde technologieën kunnen we uw bouwtekeningen omzetten in realistische en adembenemende afbeeldingen die uw project tot leven brengen. Van interieur- en exterieurweergaven tot animaties en walkthroughs, onze 3D-visualisaties bieden een nauwkeurige weergave van uw ontwerp en helpen uw klanten visualiseren hoe het eindresultaat eruit zal zien. Of u nu een nieuw project start of een bestaand project renoveert, wij hebben de expertise om u te helpen uw doelen te bereiken. Aarzel niet langer en vraag vandaag nog een prijsopgave aan voor onze 3D-visualisaties van uw bouwproject! Neem contact met ons op en laat ons uw visie tot leven brengen!

Karen Habex
Karen Habex
15 April 2021
Het team van One Fish Apart heeft mijn website gemaakt en ik ben echt super tevreden!!! Zowel over Femke als Reginald... 😃 Ze luisteren heel goed naar je wensen en brengen zelf leuke ideeën aan, waardoor mijn website nu helemaal de stijl van mij & vooral ook van mijn werk weergeeft. De special effects die terug te vinden zijn (diertjes op knoppen, bewegende achtergronden, ...) maken het helemaal af. De website is duidelijk, goed opgebouwd (zowel voor op de laptop en via de gsm) en heeft veel leuke features, zonder overdadig druk of chaotisch te zijn. Daarbij zijn de foto's die Reginald maakt ook prachtig, dus als je op zoek bent naar een duidelijke, mooie website en ook nood hebt aan nog wat professionele fotoshoots, zeker gaan voor One Fish Apart... 🤩
Filip Lemense
Filip Lemense
3 Februari 2021
Uitstekende opleiding juwelen fotografie. Ook zeer tevreden van de opvolging nadien.
Bettie Hendrickx
Bettie Hendrickx
3 Februari 2021
Fijne ervaringen, professionele aanpak en uitvoering
Jeffrey Tackoen
Jeffrey Tackoen
2 Februari 2021
Prachtige foto's, wij zijn zeer tevreden!
Victor Lekanne
Victor Lekanne
2 Februari 2021
We hebben zeer goed samengewerkt met Réginald. Zijn zeer tevreden van het resultaat.
Philippe Jacques
Philippe Jacques
1 Februari 2021
Zeer tevreden van het resultaat. De verwachtingen zijn volledig ingevuld, meer zelfs! Bovendien verloopt alles in een goede tweerichtingscommunicatie, zijn ze meedenkend en bieden ze een luisterend oor voor de wensen van de klant. Een echte aanrader!
Ellen en Leander
Ellen en Leander
1 Februari 2021
Hebben voor mij een fantastisch mooie website gemaakt, inclusief foto's. Luisteren naar je noden, staan voor je klaar! Gewoonweg top!
Jens Raskin
Jens Raskin
1 Februari 2021
Zeer professioneel en plezante samenwerking. Zeker een aanrader!

Vraag je vrijblijvende offerte aan

Aarzel niet om je vragen, foto’s, plannen of ideeën vrijblijvend naar ons te sturen en wij kijken graag mee wat we voor je kunnen doen!