CGI PRODUCT FOTOGRAFIE

Jouw product zorgeloos in beeld brengen

CGI Product fotografie is een revolutie in de manier waarop producten gepresenteerd worden. Met de mogelijkheid om elke omgeving te creëren zonder het fysiek verplaatsen van het product is de sky truly the limit. We hoeven niet langer op zoek naar de perfecte locatie of uren te besteden aan het opzetten van een setting. Met CGI wordt de ideale omgeving vanaf het begin op maat gemaakt om perfect te passen bij uw product. Kies uw omgeving, inkleding, kleuren en zelfs het materiaal van uw product om het gewenste effect te bereiken. Het resultaat is een eindeloze, op maat gemaakte omgeving die uw product in het beste mogelijke licht presenteert. CGI Product fotografie is de toekomst van de product presentatie en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Hoe CGI fotografie werkt

In zes makkelijke stappen kunnen we helpen om jouw producten te transformeren van simpele afbeeldingen naar opvallende en levendige 3D-modellen! Het enige wat nodig is, is wat achtergrondinformatie over je product en een paar referentieafbeeldingen of technische tekeningen om te beginnen. We staan te springen om onze expertise te delen en jouw visie tot leven te brengen.

Wij zijn gespecialiseerd in het visualiseren van een idee. Vertel ons welke boodschap je wil communiceren en wij vertalen dit naar een sterk beeld dat de aandacht trekt.

Alles wat wij nodig hebben om te starten zijn enkele duidelijke referentiefoto’s die je met je camera of smartphone maakt, technische tekeningen of schetsen.

Je ontvangt van ons een prijs voor het uitwerken van het 3D model en een prijs per foto. Stuur ons jouw referentiemateriaal per e-mail of via het handige contactformulier hieronder voor een vrijblijvende offerte.

Onze 3D creatives creëren een levensecht 3D model van jouw product. Ze creëren het juiste materiaal waaruit het gemaakt is en geven het de exacte kleuren mee. Wil je graag enkele varianten toevoegen aan je gamma? Geen enkel probleem. Geef gerust door uit welk materiaal, welke kleur of welke grootte je ze graag wil en wij creëren de fotorealistische versie.

Samen bespreken we welke boodschap je graag wil overbrengen. Welke belangrijke eigenschappen wil je in de verf zetten en welk gevoel wil je bij de kijker losmaken? Onze art director helpt jouw boodschap te vertalen in een visueel sterk beeld dat de aandacht trekt.

Wanneer alle beelden klaar zijn ontvang je deze van ons in de gewenste resolutie en bestandsvorm. Jouw 3D model bewaren wij in ons archief. Zo kan je eenvoudig beelden bijbestellen in een andere kleur of zelfs in een compleet andere setting.

Toon je product in elke gewenste kleur of houding

Productfotografie

Product fotografie

Knapperige productfoto's

Goede productfoto’s zijn cruciaal voor online verkoop. Juiste verlichting, compositie, focus en hoeken zijn belangrijk.

Eenvoudig perspectief en kleuren aanpassen

Eens het model klaar is creëren we snel en eenvoudig alle gewenste camerastandpunten. Ook het materiaal van het product kunnen we eenvoudig aanpassen. Op die manier kunnen we zelfs de producten tonen die je nog niet hebt gemaakt.

De virtuele fotostudio

Wist u dat 3D-visualisatie een krachtig hulpmiddel kan zijn om uw product te presenteren en te differentiëren van concurrenten? Door deze technologie te gebruiken, kunt u realistische afbeeldingen maken die aantrekkelijk zijn voor potentiële klanten en hen een duidelijk beeld geven van hoe uw product eruit ziet en hoe het werkt. Het is als het tot leven brengen van uw product en het aanbieden van een 360 graden weergave! Niet alleen kan het klanten overtuigen en uw product laten stralen, maar het kan ook geld besparen door de behoefte aan fysieke productie en transport te verminderen. Al met al kan 3D-visualisatie een waardevolle aanwinst zijn voor uw bedrijf. Dus waarom probeert u het niet eens? Laat me weten als u nog vragen heeft, ik help u graag!

Hoe werkt het

Referentiemateriaal

Upload je 3D bestanden, technische tekeningen of foto’s van je product. Vertel ons welke beelden je nodig hebt of welke boodschap je graag wil visualiseren.

Budget

Je ontvangt van ons een prijs voor de opmaak van het 3D model en een prijs per foto. We zoeken samen met u naar de beste oplossing binnen uw budget.

Aanleveren

Aan de hand van 3 feedbackrondes finaliseren we de beelden. Zodra alle puntjes op de i staan leveren we de beelden aan in de gewenste resolutie en bestandsvorm.

Geef jouw bedrijf de voordelen van CGI

Aarzel niet om je vragen, foto’s, plannen of ideeën vrijblijvend naar ons te sturen en wij kijken graag mee wat we voor je kunnen doen!