Data driven marketing

Google advertenties, Facebook en Instagram ads, education marketing,...

Adverteren in magazines en huis aan huis folders, daarvoor moet je niet bij ons zijn. Wij willen alleen perfect meetbare marketing. Dit betekent dat je perfect weet hoeveel mensen jouw bericht/foto/advertentie/…gezien hebben voor 1€. Dat niet alleen, je weet zelfs hoeveel Euro omzet er gegenereerd werd met die 1€. Daardoor kunnen we een A/B test uitvoeren en meten welk product, welke tone of voice of welke afbeelding meer resultaten genereerde! 

Social Media

Heb je moeite met het bedenken van goede content?

Je trekt meer volgers als je gebruik maakt van impactvolle beelden en creatieve copy. Krijgen jouw klanten een omnichannel ervaring als ze je online opzoeken? Is jouw website/shop al gelinkt met jouw sociale media kanalen? Post je enkele keren per week een leuk bericht om jouw volgers geïnteresseerd te houden?

Direct mailings

Houd jij voldoende contact met je klanten?

Je omzet verhogen doe je niet alleen via nieuwe klanten. Informeer je je bestaande klanten geregeld over nieuwe producten en projecten waar jij aan werkt? Een warme strategische communicatie naar jouw klanten heeft een veel hogere ROI dan koude communicatie naar potentiële klanten.

Social Media

Valt jouw content op tussen de overkill aan berichten?

Zorg ervoor dat je content prikkelt. Waar de gemiddelde tijd op een websitepagina 8 seconden is, is die op social media veel korter. Mensen scrollen over berichten heen als de eerste aanblik niet interessant is. Daarom is het belangrijk om impactvolle beelden te gebruiken die de aandacht trekken en ook vasthouden. Daarnaast is het erg belangrijk dat jouw volgers met gemak kunnen schakelen tussen jouw website en de verschillende sociale media platformen.

Brengt social media voldoende bezoekers naar je website?

85% van de Millenials (geboren tussen 1980-2000) checkt een merk of product eerst online via sociale media en Google. Linkt jouw sociale media al aan je website? Sta jij vanboven bij de zoekresultaten in Google? Is jouw website Googleproof?

Uw content laten verzorgen door een visual storyteller?

Sterke communicatie begint met een sprekend beeld. Wij gaan mee op zoek naar het perfecte beeld voor jouw communicatie of campagne. 

Wat doe je als de vis niet bijten wil?

Zorg voor boeiende content met een sterk beeldverhaal!

Social Media

Leg jij voldoende contact met
je bestaande klanten?

Wij zorgen voor een persoonlijke en gerichte communicatie naar je klanten met voldoende call-to-actions voor meer verkeer naar je website. Daarnaast meten we de impact van de campagnes en beginnen we te optimaliseren!